اهداف
۱. اطلاعاتی در مورد چگونگی تهیه نان در زندگی روزمره خود جمع آوری، ثبت و گزارش کنند.
۲. اطلاعاتی در مورد تغییرات فناوری یک نمونه نان در یک بازه زمانی جمع آوری، ثبت و گزارش نمایند.
۳. اطلاعاتی در مورد عوامل تأثیرگذار بر فناوری یک نمونه نان در یک بازه زمانی جمع آوری، ثبت و گزارش نمایند.
نکات آموزشی
- مشخصات فایل(ها) 👆 :
عکس اول : جزوه خلاصه درس چهاردهم

- روش تدریس پیشنهادی : بحث گروهی، پرسش و پاسخ، توضیحی، سخنرانی
کاربرگ و تکلیف
- مشخصات فایل(ها) 👆 :
فایل اول : کاربرگ درس چهاردهم
فایل های قابل ویرایش