اهداف
۱. غذاهایی که در وعده های غذایی روزانه مصرف می کنند را در قالب گروه های چهارگانه طبقه بندی کنند.
٢. با توجه به محل زندگی خود ، در مورد مواد غذایی که بیشتر از آنها تغذیه می کنند، اطلاعات جمع آوری کنند.
٣. فهرستی از مواد غذایی را که برای بدن مضر هستند تهیه کنند.
دانستنی های معلم
- غذاهای چرب احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهند.
- غذاهای چرب و شیرین می توانند سبب افزایش وزن شوند.
- غذاهای شیرین می توانند سبب تخریب دندان ها شوند.
- غذاهای شور و خوردن نمک زیاد نیز برای انسان ضرردارد
نکات آموزشی
- مشخصات فایل(ها) 👆 :
فایل اول : نمونه طرح درس از درس دوم علوم
فایل دوم : راهنما + نکات مهم - خانم ابوالقاسمی ( حتما چک کنید 👌 )

- روش تدریس پیشنهادی : سخنرانی ، بحث گروهی ، پرسش و پاسخ ، بارش مغزی
پست علوم سوم 4
متن پیام در برنامه بات برای فصل های علوم سوم درس 2 : خوراکی ها
محتوا کمک آموزشی
- مشخصات فایل(ها) 👆 :
فایل اول : درسنامه درس دوم - خانم نظری
کاربرگ و تکلیف
فایل های قابل ویرایش